Ораторско майстроство без power point

Ораторско майстроство без power point

This event has expired

В днешно време постоянно се сблъскваме с необходимостта да презентираме – себе си, идеите си.

PowerPoint, Keynote, Prezi и други сходни софтуери до толкова са се сраснали с идеята за “презентация”, че е много трудно да си представим как един човек, без екран и картинки зад себе си, може да ангажира вниманието ни.

В Зона 21 вярваме, че презентационните умения не се изчерпват със създаването на добре изглеждащи визуални презентации, но и са свързани с древното изкуство на ораторското майсторство. Затова ви предлагаме възможност да се запознаете с много практични техники и насоки, които ще ви помогнат да приковете и задържите вниманието на аудиторията и да изпратите успешно своите послания!

Събитието е подходящо за всички, които искат:
– да владеят стила на езика си и поведението си на сцената;
– да умеят да структурат мисълта си и да подготвят своите презентации;
– да се справят с притеснението и да увличат публиката.

Водещ на събитието е Димитър Симидчиев. Той е завършил университета Фърман в САЩ с двойна специалност психология и риторика. В България има 10 годишен опит с презентации, обучения и тийм билдинги на компании, студенти и организации.

*Таксата за участие в събитието е в размер на 10 лева и се заплаща на място в Зона 21 непосредствено преди старта на събитието

Местата са ограничени и е необходима предварителна регистрация! Реристрацията тук не гарантира Вашето място. Нужно е да заплатите такса за участие на място преди събитието.

Ораторско майстроство без power point

Cart

No products in the cart.