Обучители в Зона 21

Стани част от Звено от обучители на Зона 21

  • Ако си обучител с опит в провеждането на обучителни програми
  • Ако за теб работата с младежи между 15 и 29 години не е предизвикателство, а – удоволствие 
  • Ако искаш да взаимодействаш със свои колеги, за да обменяте опит и да създавате качествени обучителни събития заедно
  • Ако искаш да допринесеш към каузата на Зона 21 повече млади хора в България да имат нужните умения за успех и реализация в 21-ви век

.. ще се радваме да станеш част от Pool of Trainers (Звено от обучители) на Зона 21! 

Кои сме ние? 

Зона 21 е социално предприятие, което развива обучителен хъб и пространство за събития в центъра на София. Инвестираме приходите от тази дейност в създаването на обучителни събития, чрез които младежи между 15 и 29 години да развият ключови умения на 21-ви век. 

Именно от тези умения има нужда днес всеки млад човек – ефективна комуникация, работа в екип, критично мислене, креативност, умения за вземане на решения и управление на времето са само част от тях.

Водени от принципите ни за качествени обучения, базирани на неформално учене, с реални и измерими резултати, екипът ни създава Pool of trainers, с който заедно да разработим цялостна обучителна програма за умения. 

А сега каним всички професионалисти, които биха искали да са част от тази мисия, да се присъединят!

Преди да попълниш формуляра за кандидатстване, виж някои от условията, на които трябва да отговаряш: 

  • обучители с опит от минимум две години в създаването и провеждането на обучения; 
  • експертиза и холистичен подход при развитието на компетентности;
  • хора, готови да взаимодействат с останалите обучители в Pool of trainers, с които заедно създават иновативни обучителни програми; 

И не на последно място – обучители, които вярват в потенциала на младите хора и са готови да подкрепят тяхното развитие! 

С правилника за фунциониране на Звено от обучители на Зона 21 можете да се запознаете тук:

Правилник на Звено от обучители на Зона 21

Какво предлагаме?

Предлагаме възможност да бъдеш част от общност на професионалисти със сходни ценности и принципи на работа, с които заедно да създаваме качествени обучителни програми за млади хора. Вярваме, че обмена на опит и знания ще обогатят и твоята експертиза и ще бъдат полезни за професионалното ти израстване като обучител. 

Екипът на Зона 21 ще осигури подкрепа и  координация на цялостния процес, а на теб оставяме пространството за творчество и креативност!

Обучителите, част от Pool of Trainers, ще получават възнаграждание при провеждане на обучителни събития, подкрепа при провеждане на собствени събития в Зона 21 и позициониране сред нашите партньори и клиенти с възможност за допълнителни ангажименти.

КАНДИДАТСТВАЙ КАТО ПОПЪЛНИШ ФОРМУЛЯРА ТУК ДО 14.05

До 10 дни след края на процеса на кандидатстване, ще се свържем с кандидатите. Тези, които преминават на следващия етап, ще получат практическа задача, която трябва да подготвят и след това да участват в кратко онлайн събеседване. 

Преминалите успешно и двата етапа, ще бъдат поканени да се присъединят към Звено от обучители на Зона 21. 

Обучители в Зона 21